Hundar

Islay

Detta är Islay eller Ewoke´s Sunrise Surpris ! Hon är 5 och 1/2 år och vår första Flatte givetvis helt underbar... Bada , leka i snö , leta efter saker gillas.  Men favoritsysslan oavsett miljö är att bära på nått ! Alltid.
I övrig är hon pigg ,glad,otroligt sammarbetsvillig trygg i alla miljöer ,mjuk i munnen och spontan på vilt. Sin första kull fick hon Jan 2018 då tillsammans med Lustans Dandy Muscovy. Hon är ställd , har godkänt anlagsprov , gjort  BP-H och FBr båda med skott. Lite nytt om Islay vi har startat på ett Wt ingen topplacering men matte har fått nya mål , roligaste jag gjort med hund. Sen har vi ställt ut på Gotland dog Show och fick med oss ett Vg hem .

Islay, Gotland Dog Show 2019

Islay.

Islay.

EGO

Ego när hon blev BIR i Växjö.

Detta är Ego eller Flatterhaft Singha. Hon är snart 3 år och är väl husets Buse! Hon har varit enormt på sen dag 1  och otroligt annorlunda oh väldigt älskad , brukar skoja om att jag aldrig mer kommer få en hund som henne och aldrig lära mig mer  av en hund! Otroligt vacker , hon var den hunden som blev min första både BIM och BIR. Tyvärr kommer hon inte ingå i avelsverksamheten. Hon är ställd och har prövat viltspår och genomfört FBr med skott. Oh så har vi mitt lilla Ego, hon har tyvärr varit sjuk hela sommaren med allergier . men vi hann med Utställning i maj med ett exellent med ck 4 i konkurrens klass och ett slätt exellent . 

Isak

Lovis

 Detta är Isak eller Isle of lime Jackpot Edition. Han är familjens Clown , tror ännu hans kropp slutar vid nacken. Otroligt vänlig och tacksam hund. Fyller snart 2 år
Han är ställd som valp med ett BIR, kul med första egna uppfödningen. Hans pappa heter Lustans Dandy Muscovy och är en brun ljuvlig hane.
Godkänt anlagsprov 9 mån . Isaks starkaste sida är hans otroliga inställning till allt som heter arbete , ställer ofta frågan vad skall vi göra nu. Lätt arbetad , lugn och spontan på vilt och med en mjuk mun. Vår första hane . Till våren väntar kurs med klicker mer viltspår och en helgkurs med jaktinriktning. Och så givetvis FBr ihop med sina syskon. Isak har vuxit i sin kropp och hjärnan börjar komma ikapp , även han ställd med exellent med ck 1 i sin klass . Han har mycket nu med två löptikar i flocken . 

Detta är Lovis eller Ewoke´s Too Hot to Handle.18 mån Hon är ett livligt litet paket av stor vilja och mycket arbetslust. Lite avhållsam mot främmande människor men i övrigt helt orädd. 
Håller henne högt som vår nästa avelstik.
Hon är helt spontan på allt på vilt och stortrivs redan med viltspår .  Oh så liten Lovis då , utställd med exellent . Vi har gått flera kurser under sommaren och varit iväg på en kurs på fastlandet.